15 травня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Нормативно-правова база
Звернення громадян
  • Публічна інформація
  • Регуляторна політика
    Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Очищення влади
  • Вивчення громадської думки
  • Правове забезпечення
  • Установи
  • Громадська рада при РДА
  • Державний реєстр виборців
  • Соціальний захист населення
  • Містобудування та архітектура
  • Вакансії
  • Протидія домашньому насильству
  • Служба у справах дітей
  • Протоколи комісії ТЕБ та НС
  • Діяльність спостережної комісії
  • COVID-19 район
  • Місцеві вибори 2020
  • Реєстр колективних договорів
  • Публічні закупівлі
    Внутрішньо переміщені особи
  • Ветеранська політика
  • АРХІВ НОВИН

    « Травень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
        1 2 3 4 5
    6 7 8 9 10 11 12
    13 14 15 16 17 18 19
    20 21 22 23 24 25 26
    27 28 29 30 31    
    Головна>-=ШАБЛОН=->Туризм>Рекреаційні комплекси та місця відпочинку
    141 Гвардія Наступу    Захісні споруди  Україна НАТО

    unnamed  Кримbezviz

    Понеділок, 08 жовтня 2018 12:14

    Рекреаційні комплекси та місця відпочинку

    На території Липинської сільської ради знаходиться рекреаційний комплекс «Рестпарк» (с.Струмівка, вул.Рівненська,135).

    Комплекс розташований на території понад 2 га, де на відвідувачів чекатимуть затишні та комфортабельні номери готелю, просторий та вишуканий ресторан, неповторні банкетні зали, дерев’яні альтанки, конференц-зал та чудові розваги.

    Для любителів піших прогулянок чудово прилаштована територія із доріжками та кованими лавочками для відпочинку. Поряд із нашим комплексом знаходиться сосновий бір, куди можна відправитись для пішохідної чи вело прогулянки. Готель «Рестпарк» (сучасні номери різних категорій, у тому числі й  індивідуальні дерев’яні будиночки). Ресторан «Рестпарк» (страви української та європейської кухні). Відпочинок (риболовля, більярд, екскурсійні тури, пейнтбол, кінні прогулянки).

    В селі Лище знаходиться кафе «Запорізька січ».

    Богушівка

    Чудове місце для відпочинку розташоване у селі Богушівка, що знаходиться за 7 кілометрів від Луцька – 15-20 хвилин автомобілем від траси Луцьк-Володимир-Волинський.

    Мальовнича тиха місцина зі ставком. На території є дерев'яна баня – на першому поверсі знаходиться стіл на 20 людей, телевізор, музичний центр, туалет та душ. На другому поверсі є 2 кімнати з ліжком та меблями.

    Також є декілька альтанок на великі та малі компанії. Є туалет, дитячий майданчик. Ціна оренди бесідок із мангалом у вихідні дні на воді – 300 грн (дві) та 350 грн (одна), закрита бесідка – 400 гривень. У будні дні оренда на 100 гривень дешевша. Також на базі можна придбати в'язку дров за 40 гривень, при цьому усі наступні в'язки безкоштовні.

    Стосовно замовлень потрібно звертайтеся за телефонами: 095-552-22-35 або 099-125-88-66.

    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

    4.jpg

    5.jpg

    6.jpg

    7.jpg

    8.jpg

    Як доїхати: автомобілем у напрямку "Луцьк-Володимир-Волинський" або автобусом № 181 "Луцьк-Богушівка" з автостанції № 1.

    СИРНИКИ

    У селі Сирники, що за 9 кілометрів від Луцька, можна орендувати альтанки на великі та маленькі компанії на базі відпочинку "У Руслана", яким займається приватний підприємець Руслан Яблончук та його син Ігор.

    Ціна за бесідку на 8 чоловік (біля водойми та далі) – 200 гривень, центральні бесідки – 250 гривень. Мангали є на місці – оренда їх безкоштовна. Також на базі можна придбати дрова – в'язка вартує 50 гривень.

    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

    Як доїхати: доїхати в Сирники можна із залізничного вокзалу маршрутками "Луцьк–Дубище", "Луцьк–Рокині".

    ГАРАЗДЖА-ВОРОТНІВ

    Між селами Гаразджа та Воротнів розташована місцина ВАТ "ЕНКО". Тут є столики, великі альтанки, мангали – усе, що потрібно для хорошого відпочинку з друзями. Оренда альтанки на велику компанію – 45 чоловік – вартує 250 гривень. При цьому припаркувати автомобіль можна безкоштовно. Ціна за меншу альтанку вартує 150 гривень.

    Територія регулярно прибирається. Вилов риби заборонений. Керує справами цієї зони відпочинку пан Ігор (тел. 050-562-90-70). Бесідку можна забронювати у нього або приїхати вже безпосередньо на базу.

    4.jpg

    5.jpg

    Як доїхати: дістатися до пункту призначення потрібно через село Гаразджу. Далі – проїжджаєте міст і повертаєте в сторону лісу. Пан Ігор зазначив, що мають бути вказівники. Біля бази є охоронець, з яким потрібно розрахуватися.

    РОКИНІ

    Чудове місце для вдалого відпочинку розташоване у скансен-музеї в славетному селі Рокині. Свіже повітря, ліс, поблизу озеро, футбольне поле для розваг та катання на конях. Тут можна орендувати курінь, є мангали для шашликів. Також у господині можна замовити страви української кухні на місці.

    Адміністратор Ольга розповіла, що вхідний квиток на територію музею вартує 15 гривень для дорослих та 10 гривень для дітей. Орендувати бесідку на невелику компанію коштуватиме 150 гривень, а на більшу – 200 гривень. Користування мангалом платне – 20 гривень. Також на територію можна придбати в'язку дров за 40 гривень.

    Забронювати місце для відпочинку можна в пані Ольги за телефоном: 099-229-15-25.

    1.jpg

    2.jpg

    Як доїхати: з Луцька в Рокині курсує автобус № 224 щодня із залізничного вокзалу.

    БОГОЛЮБИ

    У селі Боголюби, що за 8 кілометрів від Луцька, є два ставка, які орендують приватні підприємці, тож знайти тут гарне місце для відпочинку не складе проблеми. Відпочинок з друзями вам тут гарантує зона відпочинку "Боголюби". Тут же можна придбати дрова й різноманітні напої. Серед інших розваг – волейбол, баскетбол, риболовля, катання на човні.

    Ціни за оренду коливається від 120 до 250 гривень. Забронювати місце можна за телефоном: 095-380-79-79.

    1.jpg

    2.jpg

    3.jpg

    4.jpg

    5.jpg

    Як доїхати: дістатися до ставка можна маршрутками № 47, № 31 або № 227.

    Кафе «Літнє» у Липинах

    Немає нічого приємніше, ніж зустрітися з друзями. Оренда альтанки дає вам таку можливість. Зручний під'їзд і можливість попереднього замовлення роблять альтанки у Липинах чудовим місцем для зустрічі.

    Оренда альтанки з мангалом підійде любителям шашликів.

    Оренда великої альтанки коштує 450, а меншої – 250 гривень. Мангал входить в ціну оренди, дрова – 50 гривень, хоча можна і зі своїми.

    Замовлення приймаються щоденно за телефонами: 0506214102; 0990278367.

    1.jpg

    2.jpg

    Сподобалось

    3.jpg

    Воротнів

    : у «Маленькій Швейцарії» молодь вчитиметься лісовій справі

    У садибі села Воротнів на території ботанічного заказника загальнодержавного значення «Вортнів» відкрили перший в Україні «Лісівничий молодіжний центр».

    Про це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

    На відкриття центру завітали вихованці шкільних учнівських лісництв, студенти Шацького лісового коледжу імені Валентина Сулька, СНУ імені Лесі Українки, посадовці, освітяни, науковці, екологи.

    4.jpg

    перший в Україні «Лісівничий молодіжний центр»

    Після урочистої частини відкриття гості Центру пройшлися школами-студіями, де тривали перші заняття. «Школа майбутнього лісу», «Школа рибалки», «Школа лісового дизайнера», «Школа бджоляра», «Школа лісового кухаря», «Школа мисливця», «Школа садівника», «Шкільна майстерня» – кожен із викладачів студій зумів зацікавити дітей.

    Цю заповідну територію у народі називають «Маленькою Швейцарією».

    У «Лісівничому молодіжному центрі» діятимуть не лише різні еколого-лісівничі лабораторії, а й проводитимуться практичні роботи з дослідження орнітофауни та збереження довкілля. ЛМЦ працюватиме під творчим керівництвом Наукової ради при ВОУЛМГ. Параметри та цілі цієї співпраці поки уточнюються. Проте вже визначено, що «Воротнів» стане своєрідною дослідною ділянкою та базою для практичного вивчення різноманітності природи представниками учнівських лісництв (в нашій області таких нині діє 44, тут навчається понад 1500 дітей).

    Директор ДП «ківерцівське ЛГ» Анатолій Іщик розповів, що оновлення бази лісництва розпочалося минулого року. Тоді відновили дорогу протяжністю 1,7 кілометра. В’їзд для автомобілів сюди заборонено – можна пройтися пішки або на велосипеді.

    Упорядкували тут і садок. Старі дерева лісівники викорчували, а на їх місці посадили молоді яблуні, груші, сливи, черешні та абрикоси.

    5.jpg

    Старі дерева лісівники викорчували, а на їх місці посадили молоді яблуні

    Поруч із садком заклали лісову пасіку. Зі Звірівського лісництва перевезли 20 вуликів. Спорудили будинок для бджоляра та апітерапії. Відновили всі старі будівлі, розчищено ставки. Також у «Воротневі» відтепер діє екологічна стежка. І все це перші гості ЛМЦ випробували на собі.

    6.jpg

    Так виглядає «Маленька Швейцарія» під Луцьком

    Чи не найамбітнішою і водночас досить реальною ціллю для волинських лісівників відтепер стало залучення грантових коштів на освітні, наукові проекти, які разом із командою молодих фахівців можна успішно втілювати у життя.

    На заході були народні умільці представили сво вироби. Крім того, тутможна було прйти майстер-класи із виготовлення дерев’яних скульптур, соломоплетіння і навіть побачити справжню майстерність, здавалося б, звичайної справи – в’язання віників.

     

    7.jpg

    Сучасні велосипеди біля центру

    Фахові поради тут могли почути майбутні садівники, бджолярі, не кажучи вже про лісівників, яким розповіли про те, з чого починається ліс і як подбати, аби виріс він могутнім і розкішним.

    Ресторанний комплекс "Замкова вежа" розташовано в селі Усичі по трасі Луцьк – Устилуг у 12 кілометрах від Луцька. Комплекс має вигляд казкового замку, з оглядових веж якого можна милуватися краєвидами. Заклад має чотири зали на 12, 30, 40 і 120 гостей. Меню багате на страви авторської та європейської кухні. Облаштована прилегла територія, оригінально прикрашена декоративною зеленню, потішить відвідувачів.

    Адреса:

    с. Усичі, траса Луцьк-Устилуг (15 км. від Луцька)

     

    8.jpg

    Чудовий краєвид, що відкривається із «Замкової вежі», приємно здивує та надихне на романтичні думки кожного гостя. Будь-яке свято, романтичний вечір при свічках чи ділова зустріч стануть незабутніми, якщо Ви проведете його в ресторані «Замкова вежа».

    Шеф-кухар ресторану запропонує Вам страви європейської та української кухні. Серед широкого асортименту страв Ви зможете обрати саме ту страву, яка буде відповідати Вашим смакам та вподобанням. Винна карта дозволить безпомилково обрати напій до страви, а чайне та десертне меню допоможе продовжити приємні миті відпочинку.

    Це чудове місце для проведення заходів будь-якого формату:

    — бенкети та фуршети (зал на 40 осіб на 1-му поверсі та бенкетний зал на 25 осіб на 2-му)

    — корпоративні вечірки, ділові зустрічі (зал для переговорів на 12 осіб з винним погребом та пічкою)

    — ювілеї, весілля, конференсії (зал на 140 осіб).

    Влітку на наших гостей чекають дворівневі бесідки, мангал з виноградною бесідкою на 40 гостей, два танцмайданчики, старовинні оглядові вежі.

    Або:

    Банкетний ресторан за містом Замкова вежа

    Кількість залів:  4 / на 12;   36;   45;  120 персон/

    Сервіс: банкети, фуршети, весілля, романтичні освідчення, корпоративні заходи,  пікніки,  семінари, проведення  виїзних церемоній,  дитячі свята.

    Вулична  зелена велика територія: дві оглядові вежі, три автостоянки,  два  танцпола, три альтанки,  барбекю зона  з пічкою , столики з  гойдалками.

    Кухня: Євопейська.Українська

    Готельні номери: три номера на 2-х і 3-х

    Робочий час : 10-00 – 23-00

    Адреса: траса Луцьк –Устилуг ,с Усичі  /12 км від Луцька/

    Контактні телефони: 050-714-04-18; 095-864-31-76; 095-00-46-34

    Про нас

    Елегантний банкетний ресторан за містом   для проведення тематичних банкетів, весіль, семінарів і конференцій.

    У Інтер’єрі наших залів – приховано дещо більше, ніж вдала задумка дизайнера . Це неможливо пояснити розумом , але душа співає «Пісню спокою і краси» під музику свічок.   Всі зали  різні по дизайнерському рішенню , але абсолютно цілісні по стилю і духу                                      

    Натуральне дерево і авторські вітражі, делікатна чеканка і  антикварні елементи декору — це тільки початок вражень при знайомстві з комплексом.

    Меблі з натуральної шкіри зі старовинними гербами створюють вишукану і статусну атмосферу.                                                                     

    Що би Ви не запланували – шумне застілля, або романтичну вечерю – задоволення забезпечено.

    Кухня – це головне. Шеф повар майстерно вписує авторську родзинку у страви європейської і української кухні.

    В меню ресторану переважно  європейські страви. Для банкетного застілля – спеціальне банкетне меню. В барні карті не самі дорогі, але якісні ароматні  вина  України  та інших країн світу.

    Для проведення весілля – ідеальне місце. Подарунки  замовникам !

    Неординарні весільні церемонії – стануть  родзинкою вашого свята.

    Романтична вечеря ! Освідчення! Ми зробимо цю подію незабутньою.

    Яскраві світлини на фоні ексклюзивного інтер’єру та несподіваної архітектури  , підсилять величність події і здивують красою всіх знайомих.

    Відпочинковий комплекс «Zagorod (с.Гірка Полонка, вул.Луцька,16)

    9.jpg

    Спектр послуг: по лазням, готельному проживанню, по ресторану і по пляжному відпочинку. Заклад європейського рівня, модне місце, унікальні послуги, гарна сучасна територія. Пляжний комплекс Zagorod з шезлонгами та басейном.

    10.jpg

     

    11.jpg

    Діє декілька меню: меню для великих компаній у банному комплексі, бенкетна меню, основне та дитяче меню. Великий акцент зроблено на стравах, що готуються у тандирі та на мангалі. Загалом меню базується на поєднанні української та європейської кухонь.

    12.jpg

    Заклад унікальний комфортом, комплексом розваг і об’єктів:  - пляжний комплекс з великою відкритою терасою. Басейн з підігрівом та зоною для засмаги, плюс дитячий майданчик поруч – це чудове місце для відпочинку з дітьми. - котеджі-лазні, розраховані на 6 та 9 осіб з власними літніми терасами, басейном, купелю та римською парною.  - зона сучасних альтанок на 6-12 гостей з власним музичним супроводженням, де можна відпочивати при любих погодних умовах. - ресторан на 80 осіб, з вдома закритими залами, один з яких «Камінна зала», та власною комфортабельною літньою терасою.  - водойма для риболовлі. Охочі можуть попросити кухарів приготувати спійманих коропа, форель чи щуку. - котеджі з номерами для проживання. Номери повністю облаштовані меблями з натурального дерева та мають власні літні тераси. Архітектурно територія сформована дуже правильно, тому комфортна та атмосферна.

    13.jpg

    Комплекс «Zagorod» розташований у низині, тому запах з пагорба, де розташовані поля фільтрації, проходить повз нього. Також в плюс грає північно-східна роза вітрів, яка відносить запах в райони ЛПЗ та Львівської.

    14.jpg

    Ціни не вищі, ніж в кращих закладах міста. Це відпочинок для людей, котрі полюбляють відпочинок якісного рівня з гарним сервісом та доглянутою територією. В будні дні для сімейного відпочинку зробили знижки на послуги пляжного комплексу, на літній період часу знизили ціни на послуги лазні, розширєні послуги для дітей, щоб батьки могли спокійно полежати на сонечку і не турбуватись чим зайняте маля. 

     

    15.jpg

    В комплексі повноцінно працює кухня та бар, але кенді-бар (солодкий стіл) охочі можуть привезти свій, якщо вони співпрацюють з кондитерами, котрі мають ім'я та гарні рекомендації Щодо напоїв, в індивідуальному порядку керівництво комплексу може піти на поступки, якщо гості замовляють бенкет. Все залежить від кількості гостей та обсягу замовлення. 

    16.jpg

    АБО: 1. Комплекс відпочинку Zagorod.Тут можна не лише посмакувати гарною їжею, а й провести неймовірні романтичні вечори або активний сімейний відпочинок, насолоджуючись природою та якісним обслуговуванням. Комплекс розрахований на 300 посадочних місць, а при проведенні великих заходів територія може вмістити до 1000 гостей.

    Zagorod – це альтанки, дерев’яні будиночки, риболовля, піч тандит, де готується 70 відсотків страв ресторану, готель, а ще пляжний комплекс з великою літньою терасою, шезлонгами та басейном.

    17.jpg

    18.jpg

    19.jpg

    Адреса: с. Гірка Полонка , вулиця Луцька, 16 .

    Переглядів 24405 Останнє редагування Середа, 10 жовтня 2018 10:50
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Луцька районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Луцькій райдержадміністрації.
    Адреса: 43001, м. Луцьк, вул. Ковельська, 53, - т/ф. 728204, т.728144; E-mail: infо@lutskаdm.gov.ua
    © 2014 lutskadm.gov.ua