19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Нормативно-правова база
Звернення громадян
  • Публічна інформація
  • Регуляторна політика
    Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Очищення влади
  • Вивчення громадської думки
  • Правове забезпечення
  • Установи
  • Громадська рада при РДА
  • Державний реєстр виборців
  • Соціальний захист населення
  • Містобудування та архітектура
  • Вакансії
  • Протидія домашньому насильству
  • Служба у справах дітей
  • Протоколи комісії ТЕБ та НС
  • Діяльність спостережної комісії
  • COVID-19 район
  • Місцеві вибори 2020
  • Реєстр колективних договорів
  • Публічні закупівлі
    Внутрішньо переміщені особи
  • Ветеранська політика
  • АРХІВ НОВИН

    « Листопад 2021 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    141 Гвардія Наступу    Захісні споруди  Україна НАТО

    unnamed  Кримbezviz

    Фільтрувати матеріали за датою: Субота, 20 листопада 2021

    Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята!

    Агропромисловий комплекс – одна з провідних галузей економіки України і запорука продовольчої безпеки українців. Тому День працівників сільського господарства – це, насамперед, визнання державою звитяжної праці українських аграріїв.

    Завдяки нелегкій роботі працівників сільського господарства населення країни стабільно забезпечується якісним, безпечним і доступним продовольством, галузі промисловості отримують необхідну сировину, зміцнюються позиції України на світовому ринку.

    Висловлюю шану і подяку всім, хто пов’язав своє життя із сільським господарством, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу району, хто виконує важливу місію формування продовольчої незалежності нашої держави.

    Міцного здоров’я Вам і Вашим родинам, невичерпних життєвих сил, щедрих врожаїв і нових здобутків! Щиро бажаю реалізації усіх планів, втілення сподівань, процвітання і розвитку!

    Нехай Ваша праця стане вагомим внеском у розкритті потенціалу галузі та розвитку нових економічних можливостей України!

    З повагою, голова Луцької районної

    державної адміністрації

    Володимир Кец

    Неділя, 21 листопада 2021 01:31

    Шановні краяни!

    Сьогодні Україна відзначає День Гідності та Свободи – подію, що ознаменувала єдність українців та їх готовність навіть ціною власного життя відстоювати цілісність і незалежність держави.

    День Гідності та Свободи установлений з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

    Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013-2014 років засвідчили споконвічне прагнення українського народу до незалежності та свободи, визначили і утвердили проєвропейський вектор розвитку України.

    Ці знакові події стали символом відродження нації, духу патріотизму та національної свідомості, об’єднали прагнення мільйонів українців до вільного життя та змінили хід української історії. Український народ продемонстрував усьому світу, що ми вільні творити майбутнє.

    У цей день хочу висловити щиру вдячність і засвідчити глибоку повагу усім, хто виступив за захист національних інтересів України, хто нині героїчно бореться за незалежність та територіальну цілісність нашої держави, хто самопожертвою і власним життям демонструє щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

    Низький уклін воїнам, які захищають державний кордон України, волонтерам і кожному, хто відстоює право українців визначати своє майбутнє.

    Світла пам’ять бійцям, що загинули в боротьбі за гідність і за нашу свободу! Пам’ятаємо кращих синів України, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави, з них жителі Луцького району: Котельчук Михайло Володимирович, Писарук Сергій Миколайович, Столярчук Мирослав Станіславович, Герасимюк Тарас Павлович, Василюк Олександр Анатолійович, Михальчук Віктор Олексійович, Климюк Ігор Павлович, Полозняк Юрій Анатолійович, Марценюк Валерій Костянтинович, Ковальчук Олександр Васильович, Тарнавський Олександр Віталійович, Іщук Володимир Семенович, Сивий Олександр Анатолійович, Зелінський Василь Аркадійович, Сорочук Микола Васильович, Ліщина Андрій Васильович, Сливка Ігор Володимирович, Феоктистов Сергій Олександрович, Данилюк Юрій Степанович, Вільчинський Микола Григорович, Кравчук Андрій Олександрович, Бондар Олександр Вікторович, Ясан Юрій Володимирович, Карпюк Андрій Миколайович, Степанов Дмитро Миколайович, Калуш Руслан Петрович, Камінський Маріс Айдинович, Михайленко Віталій Ігорович, Волос Андрій Олександрович, Мельничук Віктор Миколайович, Плоцидим Олександр Олександрович, Смолярчук Василь Іванович, Заєць Андрій Михайлович, Давидюк Олександр Олександрович, Войтович Андрій Володимирович, Сирота Сергій Миколайович, Мельничук Олександр Степанович, Луцик Олександр Анатолійович, Засекін Вадим Олександрович, Кінах Олександр Васильович, Полінкевич Леонід Олександрович, Ярмолюк Олексій Вікторович, Сохацький Андрій Володимирович, Мельник Володимир Михайлович, Демчук Василь Гервасійович, Лавренчук Юрій Васильович, Харитонюк Віталій Ігорович, Ковальов Юрій Анатолійович, Ващеня Іван Петрович.

    Нехай над українською землею буде мирне небо, нехай не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави, віра в себе і в нашу перемогу!

    Ми переможемо, бо ми вільні творити майбутнє!

    Слава Україні! Героям Слава!

    З повагою, голова Луцької районної

    державної адміністрації

    Володимир Кец

    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Луцька районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Луцькій райдержадміністрації.
    Адреса: 43001, м. Луцьк, вул. Ковельська, 53, - т/ф. 728204, т.728144; E-mail: infо@lutskаdm.gov.ua
    © 2014 lutskadm.gov.ua