19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Нормативно-правова база
Звернення громадян
  • Публічна інформація
  • Регуляторна політика
    Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Очищення влади
  • Вивчення громадської думки
  • Правове забезпечення
  • Установи
  • Громадська рада при РДА
  • Державний реєстр виборців
  • Соціальний захист населення
  • Містобудування та архітектура
  • Вакансії
  • Протидія домашньому насильству
  • Служба у справах дітей
  • Протоколи комісії ТЕБ та НС
  • Діяльність спостережної комісії
  • COVID-19 район
  • Місцеві вибори 2020
  • Реєстр колективних договорів
  • Публічні закупівлі
    Внутрішньо переміщені особи
  • Ветеранська політика
  • АРХІВ НОВИН

    « Квітень 2024 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    1 2 3 4 5 6 7
    8 9 10 11 12 13 14
    15 16 17 18 19 20 21
    22 23 24 25 26 27 28
    29 30          
    141 Гвардія Наступу    Захісні споруди  Україна НАТО

    unnamed  Кримbezviz

    П'ятниця, 13 жовтня 2017 09:29

    До уваги виборців Боратинської та Городищенської сільських об’єднаних територіальних громад!

    У неділю 29 жовтня  2017 року відбудуться перші вибори Боратинського і Городищенського сільських голів та депутатів Боратинської і Городищенської сільських рад. Голосування буде проводитись з 8 до 20 години без перерви.

    Право голосу на місцевих виборах мають виборці, які належать до місцевої громади та проживають  в межах відповідного виборчого округу. Належність до місцевої громади та проживання на відповідній території (Боратинська сільська об’єднана територіальна громада - с.Боратин, с.Голишів, с.Новостав, с.Рованці, с.Баїв, с.Цеперів, с.Городище (Баївська сільська рада), с.Промінь, с.Коршовець, с.Вербаїв, с.Лучиці, с.Мстишин; Городищенська сільська об’єднана територіальна громада - Луцький район: с.Городище (Городищенська сільська рада), с.Григоровичі, с.Мартинівка, с.Несвіч; Горохівський район: с.Бережанка, с.Михлин, с.Загаї, с.Маруся, с.Угринів, с.Дубова Корчма) визначається зареєстрованим місцем проживання.

    Списки виборців будуть виготовлені на основі даних Державного реєстру виборців.

    Кожен виборець має право ознайомитися із попереднім списком виборців у приміщенні дільничної виборчої комісії. Іменні запрошення виборцям дільничні виборчі комісії зобов’язані доставити до 18 жовтня 2017 року  включно.

    Звертаємо Вашу увагу, що:

                - із заявою про уточнення попереднього списку виборців можна звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Луцької райдержадміністрації або до дільничної виборчої комісії до 23 жовтня 2017 року включно;        

                - із адміністративним позовом до суду  - до 26 жовтня 2017 року включно;

    - із заявою до дільничної виборчої комісії з проханням забезпечити голосування за місцем перебування виборця разом з довідкою медичної установи про стан його здоров’я  - не пізніше 20-ї години п'ятниці 27 жовтня 2017 року.

    Виборець, постійно нездатний самостійно пересуватися, стосовно якого у списку виборців зазначена відповідна відмітка, може до 12 години 28 жовтня 2017 року письмово або осибисто повідомити відповідну дільничну виборчу комісію про бажання проголосувати у приміщенні для голосування.

    Також на сьогодні вже працює веб-ресурс „Особистий кабінет виборця” (www.drv.gov.ua), розміщений на офіційному сайті Державного реєстру виборців. Завдяки цьому ресурсу в інтернеті можна перевірити своє включення до Державного реєстру виборців та виборчу адресу.

    Зміни до уточненого списку виборців вносяться виключно на підставі рішення суду та повідомлень відділу ведення Державного реєстру виборців щодо усунення кратного включення виборця у списку виборців на цій виборчій дільниці.  Такі зміни можуть бути внесені до 18 години 28 жовтня 2017 року.

    У день голосування жодні зміни у список виборців не вносяться (навіть за рішенням суду), а ДВК має право лише виправляти неточності та технічні описки в уточненому списку виборців - неправильне написання прізвища, імені, по батькові, дати народження, номера будинку, квартири місця проживання - у разі якщо, незважаючи на такі технічні описки, є зрозумілим, що до списку виборців включено саме того виборця, який прибув на виборчу дільницю для голосування.

    Розбіжності у виборчій адресі виборця в уточненому списку та паспорті громадянина України щодо найменування вулиці (проспекту, бульвару, площі, провулка, кварталу тощо) або номера будинку в разі, якщо такі розбіжності стосуються тієї самої вулиці чи того самого будинку та пов’язані з перейменуванням вулиці, зміною нумерації існуючого будинку, не можуть бути підставою для відмови у видачі виборчого бюлетеня такому виборцю та не потребують внесення змін до списку виборців.

    Для перевірки та уточнення своїх персональних даних просимо звертатись у відділ ведення Державного реєстру виборців апарату Луцької райдержадміністрації. Адреса: 43001, Волинська обл., м.Луцьк, вул.Ковельська, 53, каб. 201, тел. (0332) 72-51-97. Графік роботи: з 8.00 до 17.15 (понеділок - четвер), з 8.00 до 16.00 - п’ятниця.  

    Відділ ведення Державного реєстру виборців

    Переглядів 1048
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Луцька районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Луцькій райдержадміністрації.
    Адреса: 43001, м. Луцьк, вул. Ковельська, 53, - т/ф. 728204, т.728144; E-mail: infо@lutskаdm.gov.ua
    © 2014 lutskadm.gov.ua