19 квітня 2024 ОФІЦІЙНИЙ ВЕБ-САЙТ
Відомості про район
Нормативно-правова база
Звернення громадян
  • Публічна інформація
  • Регуляторна політика
    Інвестиційний довідник
  • Запобігання проявам корупції
  • Очищення влади
  • Вивчення громадської думки
  • Правове забезпечення
  • Установи
  • Громадська рада при РДА
  • Державний реєстр виборців
  • Соціальний захист населення
  • Містобудування та архітектура
  • Вакансії
  • Протидія домашньому насильству
  • Служба у справах дітей
  • Протоколи комісії ТЕБ та НС
  • Діяльність спостережної комісії
  • COVID-19 район
  • Місцеві вибори 2020
  • Реєстр колективних договорів
  • Публічні закупівлі
    Внутрішньо переміщені особи
  • Ветеранська політика
  • АРХІВ НОВИН

    « Березень 2022 »
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
      1 2 3 4 5 6
    7 8 9 10 11 12 13
    14 15 16 17 18 19 20
    21 22 23 24 25 26 27
    28 29 30 31      
    141 Гвардія Наступу    Захісні споруди  Україна НАТО

    unnamed  Кримbezviz

    Новини
    П'ятниця, 18 березня 2022 16:11

    Шановні керівники підприємств!

    Уже двадцять три дні триває оборона нашої держави. Військовослужбовці Збройних Сил України героїчно дають відсіч російському окупанту.

    Протистоять збройній російській агресії і звичайні українські громадяни. Мужністю нашого народу зараз захоплюється увесь світ, адже кожен з нас робить свій вклад у перемогу України.

    Спільна, злагоджена робота – це те, чого ворог боїться і намагається всіляко не допустити.

    Ми пишаємось усіма, хто веде битву за вільну Україну. Всіма, хто продовжує працювати та забезпечувати функціонування життєво необхідних сфер держави.

    Тому, враховуючи звернення Прем’єр-Міністра України щодо відновлення та нарощування виробництва, функціонування промислового та аграрного секторів країни в умовах воєнного часу, звертаюсь до Вас, керівники! Кожен з нас має працювати заради України та нашої Перемоги.

    Я вдячний кожному, хто в той чи іншій спосіб допомагає нашій героїчній армії, а також допомагає людям, які опинилися у скрутних умовах руйнування і окупації. Тепер нам потрібно наростити виробництво там, де це можливо. Ми маємо забезпечити не тільки потреби нашого району, а й України в цілому. 

    Я звертаюся до бізнесу. І до тих, хто працює, і хто в ці дні евакуювався в інші регіони. До вас прохання, якщо немає небезпеки, збирайте своїх працівників та відновлюйте виробництво. Ваша допомога сьогодні як ніколи потрібна державі. Важливо зробити усе важливе для підтримки економіки нашої держави, а це можна зробити лише зберігши бізнес, який працює задля збереження України.

    Економічне придушення України – це одне із завдань війни, розв’язаної Росією проти нас сьогодні. Зберегти нашу економіку та людей, повернути малий і середній бізнес – основне, спільне завдання.

    Президент України Володимир Зеленський доручив Кабінету Міністрів України послабити податки та прибрати всі складнощі для бізнесу.

    Тому Верховною Радою України ухвалено Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану». Це необхідно для того, щоб система не тиснула і люди знали, що вони можуть працювати.

    Економіка воєнного стану передбачає чітке планування потреб, тому держава вже почала розміщувати державне замовлення на підприємствах для забезпечення критичних потреб.

    Уряд вже ухвалив рішення про обмеження експорту низки соціально-важливих товарів і сировини, з якої вони виробляються.

    Це дуже важливо в умовах війни, коли схід, південь та центр України палають від атак ворога, а їх жителі стикнулися із відсутністю продуктів харчування та товарів першої необхідності.

    То ж гуртуймося задля спільної мети, прагнення побудувати наше майбутнє!

    З повагою та вірою у Перемогу!

    Начальник Луцької районної

    військової адміністрації 

    Володимир Кец

    У цьому переконані мешканці і Городищенської громади Луцького району. Вони з перших днів війни усі разом готують, приймають біженців та відправляють допомогу

    «Атакуючи нас, Росія знищить усе, чого досягла за минулі 25 років, і повернеться в «лихі 90-ті». Звернення Президента Володимира Зеленського.

    Сьогодні українці як єдиний механізм допомагають та підтримують один одного. ЗСУ стоять на сторожі нашої безпеки, а ми маємо підтримати економіку, щоб почути нарешті такі заповітні слова — «МИ ПЕРЕМОГЛИ».

    Знаємо, що багато молодих людей зараз шукає роботу, тому Міністерство молоді та спорту України зробили підбірку можливостей для працевлаштування як в Україні, так і за її межами

     

    Тепер дизпаливо буде коштувати на 5 грн дешевше (зниження з 44,90 до 39,96 за літр). Бензин – на понад 7 грн дешевше (зниження з 43,52 до 35,76 грн за літр).

     

    З метою стимулювання економіки України буде запроваджено пільгове кредитування для підприємців під 0% на час воєнного стану, масштабну дерегуляцію, а також гарантування 100% вкладів громадян. Про це Президент Володимир Зеленський повідомив у зверненні.

    Від 17 березня, на території України, де не ведуться активні бойові дії, ЄДЕССБ відновлено надання всіх послуг, які надавались до початку війни

     

    Послуги громадянам та роботодавцям Волинська обласна служба зайнятості надає безоплатно. Консультацію щодо надання послуг ви можете отримати в будь-якому центрі зайнятості або ж за номерами гарячих ліній: - (0332) 72 52 40, - (066) 353 74 95, - (068) 063 42 15.

    Також знайдете корисну інформацію на офіційній сторінці центру зайнятості у мережі «Фейсбук» та Telegram. Окрім цього, поспілкуватися з фахівцем онлайн в Телеграмі можна за ніком @pidtrumka_DCZ_Volun .

    За лічені дні горохівчани зібрали близько 30 тонн. Переважно це продукти харчування довготривалого зберігання (різні крупи, консервація, картопля), медикаменти, засоби особистої гігієни, одяг. 

    «Наш Маріуполь, Харків, Чернігів, Київська область, Ізюм і всі наші міста-герої. Яким складно. Ми робимо все і робимо всі. Армія, поліція, ДСНС, гуманітарні конвої, церква... Увесь наш народ. Ми вас не залишимо. А їм не пробачимо. Ви будете вільні. Як усі ми на нашій землі». Звернення Президента України Володимира Зеленського за підсумками 22-го дня війни.

    Сторінка 1 із 2
    Розробка: Відділ інформаційних технологій
    апарату Волинської облдержадміністрації
    Інформаційне наповнення:
    Луцька районна державна адміністрація
    Усі права на матеріали, розміщені на цьому сайті, належать Луцькій райдержадміністрації.
    Адреса: 43001, м. Луцьк, вул. Ковельська, 53, - т/ф. 728204, т.728144; E-mail: infо@lutskаdm.gov.ua
    © 2014 lutskadm.gov.ua