Версія для друку
Четвер, 11 жовтня 2018 08:06

Зробити правильний вибір – значить обрати таку професію, яка потрібна суспільству!

04 жовтня Луцькою районною філією Волинського обласного центру зайнятості проведено профорієнтаційний урок «Професії майбутнього» в Гіркополонківській загальноосвітній школі I-III ступенів для старшокласників.

В ході профорієнтаційного заходу ознайомленно учнів з світом професій, їх особливостями,  зі станом ринку праці. Провідний фахівець з профорієнтації Мар’яна Шелест підкреслила: «Зробити правильний вибір – значить обрати таку професію, яка потрібна суспільству, тобто затребувана на ринку праці. Крім того, вона повинна бути доступною для Вас, відповідати Вашим природним здібностям, знанням і вмінням. І найголовніше – обрана професія має приносити радість, достаток і задоволення».

Допомогою у визначенні з майбутньою професією є сучасне тестування на «Платформі профорієнтації», метою даного тестування є визначення інтересів, вмінь і навичок та вибору майбутнього напрямку навчання для молоді. 

Фахівець служби зайнятості запропонувала учням завітати до Луцької районної філії Волинського обласного центру та пройти поглиблене тестування, щоб відповідально підійти до вибору майбутнього професійного спрямування. Також побажала майбутнім випускникам зробити правильний вибір професії.

Луцька районна філія ВОЦЗ

Переглядів 899

Галерея зображень