Версія для друку
Четвер, 26 липня 2018 09:02

Проведено майстер клас «Виготовлення обручів-віночків»

Залучення безробітних до організації підприємницької діяльності – одна з активних форм підтримки безробітних, яка здійснюється державною службою зайнятості у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи.

Нещодавно у Луцькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості рамках освітнього проекту «Школа культури і туризму» було проведено майстер клас  «Виготовлення обручів-віночків». Провідний фахівець з профорієнтації Мар’яна Шелест, показала свої роботи, розповіла про те, як вчилася робити віночки, скільки часу і коштів потрібно на один виріб.

Пізніше кожен мав змогу зробити власний обруч, адже слухати цікаво, але спробувати ще цікавіше. Спочатку у багатьох не виходило, але Мар’яна Василівна кожному допомагала і в результаті вийшли гарні вироби. Безробітні продумали можливість реалізації виробів зроблених своїми руками і  обчислювали собівартість продукції і ціну майбутніх робіт. Захід пройшов в гарній атмосфері, безробітні обмінювалися матеріалами, самостійно вибираючи кольору гаму до обручів. Кожен учасник заходу був задоволений, адже отримали певний досвід і гарні поради, для започаткування власної справи, адже вироби своїми руками, найгарніші.

Луцька районна філії Волинського обласного центру зайнятості

Переглядів 893 Останнє редагування Четвер, 26 липня 2018 09:03

Галерея зображень