Версія для друку
П'ятниця, 11 червня 2021 11:48

Горохів відсвяткував День міста

Святкування розпочалися з самого ранку на центральній площі міста де проходили святковий ярмарок, виставки майстрів, для дітей та молоді проводили дуже цікаві майстер-класи,конкурси, розваги, працювали атракціони. Крім того, відбулася виставка-ярмарка робіт талановитих вихованців БДТЮТ та фотоекскурсія "Світлини минулого", а майстри декоративно-ужиткового мистецтва організували виставки, фотозони та арт-майданчики. На стадіоні "Колос" провели змагання з футболу, шахів та тенісу.

Пообіді свято продовжилося концертною програмою «У щасливому місті щасливі діти». Велика кількість глядачів зібралася, щоб разом розділити радість головного свята рідного міста. З вітальним словом до громади звернувся міський голова Віктор Годик.

Завітали на святкування Дня міста заступники голови Луцької райдержадмінітсрації Валентина Рижук і Григорій Павлович та разом з заступником голови Луцької районної ради Сергієм Сіваком привітали горохівчан зі святом. 

Ввечері святковий концерт продовжили місцеві аматорські колективи, музиканти Ілля Найда та Василь Мельникович. Завершили святкові гуляння народний аматорський гурт "Відлуння".

Переглядів 560

Галерея зображень