Версія для друку
Понеділок, 24 травня 2021 10:10

У Володимир-Волинську відбувся Єдиний всеукраїнський стрілецький день

Понад двісті резервістів бригади територіальної оборони, у тому числі контрактники-резервісти, з різних районів Волинської області, заступник голови Волинської обласної деражавної адміністрації Анатолій Костик, педставники районних адміністрацій новоутворених районів, а також ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні прибули на військовий полігон Збройних Сил України у місті Володимир-Волинський. Участь у заході взяли перший заступник голови Луцької районної державної адміністрації Олександр Озінович та начальник відділу з питань цивільного захисту, правоохоронної, оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції райдержадміністрації Богдан Головатий.

Під час занять, резервісти та представники органів місцевої влади вправлялись у стрільбі з пістолета ПМ, автомата Калашникова та кулемета РПК в умовах наближених до бойових, а також в інженерно-саперній, медичній та спеціальній підготовці.

Після закінчення занять Олександр Михайлович вручив грамоти та подяки Луцької районної державної адміністрації кращим резервістам у складі підрозділів територіальної оборони.

 

Переглядів 441

Галерея зображень