Версія для друку
Четвер, 20 травня 2021 16:20

Безпека починається з кожного з нас

В рамках Тижня безпеки дорожнього руху, який покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на дорогах і пошуку шляхів їх подолання, патрульні із відділу зав’язків з громадськістю Патрульної поліції Волинської області відвідали заклади освіти Луцького району.

Патрульна поліція Волині завжди нагадує учасникам руху про важливість неухильно дотримуватися ПДР, однак цього тижня ще більш ретельно працює в цьому напрямку.

Так, службовці Патрульної поліції Волинської області завітали в заклади загальної середньої освіти  в селах Звірів Підгайцівської сільської ради та Рованці Боратинської сільської ради Луцького району. Спілкуючись з дітьми та молоддю в інтерактивній формі та в моделюваннях ситуацій інформували їх про причини ДТП, чому важливо дбати про свою безпеку на дорозі, користуватися пасками безпеки, носити світлоповертальні елементи у темну пору доби, навіть будучи пішоходом надавати дорогу спецтранспорту, який їде з увімкненими маячками та звуковою сиреною, тощо.

Переглядів 493

Галерея зображень