Версія для друку
Вівторок, 11 травня 2021 12:06

Робочий тиждень розпочався з щотижневої робочої наради

Робочу нараду Володимир олександрович розпочав з представлення новопризначеного начальника відділу містобудування та архітектури, інфраструктури, екології Луцької районної державної адміністрації Валентину Шаєвську та побажав її плідної подальшої роботи.

Далі, основна увага наради приділилась питанню організації роботи в апараті та в структурних підрозділах райдержадміністрації. Зокрема, акцентовано увагу на злагодженій роботі між відділами, керуючись положеннями та посадовими інструкціями працівників з дотриманням інструкції з діловодства,  напрацювавши чіткий механізм роботи в цілому. 

Було заслухано начальника управління соціального захисту населення  райдержадміністрації Світлану Авраменко, яко поінформувала  про  активізацію інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо детінізації зайнятості та про стан виплат державних допомог  і житлових субсидій населенню. Начальник відділу фінансів райдержадміністрації Оксана Самойліч інформувала щодо субвенції місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19 спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти та озвучила основні умови її використання.

Також на нараді обговорювались актуальні питання життєдіяльності району, які стосувалися соціальної сфери, культури, фінансів, спорту та ін.

По завершенню наради головою райдержадміністрації дано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації відповідно до покладених на них обов’язків. 

Переглядів 543

Галерея зображень