Версія для друку
П'ятниця, 07 травня 2021 15:28

Вручили нагрудні знаки та посвідчення «Матір-героїня» багатодітним матерям Цуманської територіальної громади

7 травня 2021 року у сесійній залі Цуманської селищної ради голова Луцької райдержадміністрації Володимир Кец спільно з Цуманським селищни головою Анатолієм Дорошуком вручив нагороди   шістьом Матерям-героїням, що проживають в населених пунктах Цуманської територіальної громади.

Так, почесне звання «Мати-героїня» присвоєне багатодітним матерям, які зразково виховали до восьмирічного віку п'ять і більше дітей, створили сприятливі умови для здобуття дітьми освіти, розвитку їхніх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей відзначено:

  • Білецьку Діну Ігорівну - матір п’яти дітей;
  • Галамазду Лілію Анатоліївну - матір семи дітей;
  • Галамазду Лесю Петрівну - матір шести дітей;
  • Лебедь Оксану Леонідівну - матір восьми дітей;
  • Лінник Наталію Олександрівну - матір п’яти дітей;
  • Стрільчук Любов Георгіївну - матір семи дітей;
  • Фень Ольгу Олександрівну - матір шести дітей.

У своєму виступі голова райдержадміністрації зазначив, що відзначення Матерів-героїнь є честю й славою для усього нашого району, особливо в переддень Дня матері. Володимир Олександрович відзначив, що матері-героїні, народивши, виховавши та давши путівку в життя своїм «кровинкам», збагачують не лише себе, власну сім'ю, але і всю Україну, яку треба також плекати як свою родину. Вручаючи посвідчення про присвоєння почесного звання "Мати-героїня" подякував жінкам за їхній материнський подвиг, за те, що вони подарували своїм дітям життя, навчили любити, творити добро. Та побажав побільше хороших світлих днів у їхньому житті, миру, міцного здоров'я, довголіття, благополуччя їх дітям та сім’ям, родинного тепла, радості і поваги від дітей.

Переглядів 646

Галерея зображень