Версія для друку
Понеділок, 19 квітня 2021 12:38

Володимир Кец провів щотижневу робочу нараду

У ході наради керівники структурних підрозділів звітували про проведену роботу та виконані доручення за  минулий тиждень та проінформували щодо запланованих заходів на наступний.

Основна увага робочої наради приділялась питанням щодо діяльності соціальних служб та надання якісних та своєчасних послуг із призначенням допомог, діяльності закладів охорони здоров’я, освіти та культури, зокрема щодо організації харчування дітей в закладах загальної середньої освіти району та інші.

Крім того, Володимир Олександрович, звернув увагу на необхідність активізації діяльністі робочих груп (комісій) з координації дій державних органів, що здійснюють державний контроль за виробництвом і обігом підакцизних товарів, запобігання та протидії контрабанді, а також з обстеження і легалізації роботи лісопильних об’єктів та ліквідації нелегального обігу деревини.

Також визначено ряд пріоритетних питань на поточний тиждень. По завершенню апаратної наради надано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів за різними напрямками роботи.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Переглядів 446

Галерея зображень