Версія для друку
П'ятниця, 25 травня 2018 09:49

Керівництво райдержадміністрації провели виїзні прийоми громадян на території сільських рад

24 травня 2018 року  керівництво райдержадміністрації   провели виїзні прийоми громадян у населених пунктах району.

Голова райдержадміністрації Ігор Ярмольський провів прийом громадян у Радомишельській та Баківцівській сільських радах. Ігор Петрович зустрівся із сільськими головами та оглянув приміщення загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів села Радомишель, приміщення місцевої бібліотеки – філії, клубу, місце проведення капітального ремонту дитячого садочка та котельні. Очільник району поспілкувався із громадянами щодо наболілих питань. Основну увагу зосередили на відсутності дротового інтернету в населеному пункті, проблемі опалення адміністративного приміщення клубу та бібліотеки. Також в закладі  недостатній книжковий фонд, що унеможливлює повноцінний навчальний процес, адже відсутня деяка література, яка обов’язкова за шкільною програмою.

Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Боярчук проводив прийом громадян у Лаврівській та Боратинській сільських радах.

Заступник голови райдержадміністрації Інна Бас провела прийом громадян у Торчинській селищній і Смолигівській сільській радах. Інна Леонідівна зустрілась із керівниками бюджетних установ, оглянула стан їх утримання тощо. При зустрічах із громадянами заступник голови райдержадміністрації Інна Бас роз’яснила особливості процесу децентралізації та  впровадження в життя медичної реформи.

Відділ інформаційної діяльності, інформаційних

технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 865

Галерея зображень