Версія для друку
Четвер, 26 квітня 2018 09:12

Плідна співпраця – запорука успіху

25 квітня 2018 року відбулась нарада з селищним, сільськими головами, бухгалтерами та землевпорядниками за результатами виконання доручень, даних на нарадах з питань наповнення бюджету на 2018 рік під керівництвом голови райдержадміністрації Ігоря Ярмольського.

Участь в роботі якої взяли начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації Юрій Кресак, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих районних служб, сільські голови, головні бухгалтери та землевпорядники селищної, сільських рад, представники ЗМІ.

Основним питанням було наповнення селищного, сільських бюджетів та співпраці з платниками податків у 2018 році.

Із актуальними інформаціями виступили керівники управлінь агропромислового розвитку та соціального захисту населення райдержадміністрації Василь Шимчук та Світлана Авраменко, а також начальник управління Державної казначейської служби України в Луцькому районі Юрій Гніровський.

 «Лише у співпраці виконавчої гілки влади та органів місцевого самоврядування можливий соціально-економічний розвиток територій», - зауважив Ігор Петрович.

По закінченню наради голова райдержадміністрації Ігор Ярмольський дав доручення та встановив конкретні строки їх виконання.

Відділ інформаційної діяльності,

інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 883

Галерея зображень