Версія для друку
П'ятниця, 23 лютого 2018 08:06

Соціальний захист дітей, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, профілактика бездоглядності та безпритульності

         21 лютого 2018 року відбулася інформаційно-методична нарада на тему: «Соціальний захист дітей, дітей-сиріт  та дітей, позбавлених батьківського піклування, профілактика бездоглядності та безпритульності» за участі начальника служби у справах дітей Луцької райдержадміністрації Людмили Гладчук, старшого інспектора сектору ювенальної превенції Луцького районного відділення поліції Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Марини Ярошук та відповідальними за захист прав дітей сільських, селищної рад та об’єднаних територіальних громад. Людмилою Гладчук ознайомила присутніх з планом роботи та пояснила вагомість співпраці служби у справах дітей та органів місцевого самоврядування. Марина Ярошук розповіла про зміни в законодавстві, щодо домашнього насильства та адміністративних покарань.

         Розглянуті питання делегованих повноважень з питань захисту прав дітей, влаштування дітей в інтернатні установи, обговорювались проблемні ситуації, щодо бездоглядності та безпритульності та алгоритм вирішення вищезазначених питань.

Служба у справах дітей Луцької райдержадміністрації

Відділ інформаційної діяльності,

інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 868

Галерея зображень