Версія для друку
П'ятниця, 18 листопада 2016 11:54

Заходи до Дня спільних дій

Щороку 20 листопада відзначається День спільних дій в інтересах дітей – день прийняття Конвенції ООН про права дитини. З нагоди цього свята в Луцькому районі 18 листопада 2016 року були організовані та проведені наступні заходи:

1) Відбувся круглий стіл на тему: „Попередження суїциду, бродяжництва та правопорушення серед неповнолітніх”, де взяли участь:

-         Бас І.Л., заступник голови Луцької райдержадміністрації;

-         Гладчук Л.Г., начальник служби у справах дітей райдержадміністрації;

-         Хомич О.С., начальник відділу освіти, молоді та з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації;

-         Матвіюк Н.В., начальник відділу соціальної роботи Луцького РЦСССДМ;

-         Ярошук М.В., старший інспектор з ювенальної превенції сектору превенції Луцького РВП ЛВП ГУНП у Волинській області;

-         Левчук Л.П., головний лікар КЗ Луцького районного ЦПМСД.

Обговорювалися питання суїциду, бродяжництва і правопорушень серед неповнолітніх, причини зазначених проявів, їх мотиви та наслідки.

Вирішили скоординувати діяльність органів виконавчої влади спрямованої на активізацію роботи щодо запобігання і профілактики негативних проявів у дитячому середовищі.

2) Пряма телефонна лінія з питань прав та законних інтересів дітей, надання інформаційної та консультативної допомоги.

Про проведення прямої телефонної лінії було заздалегідь проінформовано населення через оголошення в газеті „Слава праці” від 10.11.2016 р. № 45

3) З найщирішими привітаннями та побажаннями Луцька РДА організувала вручення подарунків дітям, які проживають у сім’ях, що опинились у складних життєвих обставинах.

4) 14 – 18 листопада проведено „Тиждень профілактики суїциду серед дітей і підлітків” у навчальних закладах району, протягом якого були проведені виховні години, лекції, семінари відповідної тематики.

Служба у справах дітей

Переглядів 1679

Галерея зображень