Версія для друку
Середа, 23 березня 2016 15:49

Відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини

23 березня  відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, на порядок денний були винесені наступні питання:

1. Розгляд та затвердження індивідуальних планів дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах – інформувала завідувач сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей райдержадміністрації Зімоха Наталія Петрівна та головний спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації Дячук Анастасія Василівна.

2. Розгляд звіту про стан виховання, утримання та розвитку дітей у дитячому будинку сімейного типу – інформувала завідувач сектору з питань опіки та піклування служби у справах дітей районної державної адміністрації Зімоха Наталія Петрівна.

3. Про надання висновку про позбавлення батьківських прав відносно неповнолітнього сина  – інформувала головний спеціаліст служби у справах дітей Луцької райдержадміністрації.

4. Про надання висновку про позбавлення батьківських прав відносно двох малолітніх дітей  – інформувала головний спеціаліст служби у справах дітей Луцької райдержадміністрації.

5. Про надання дозволу на продаж житлового будинку в селі Струмівка, де зареєстровані та проживають четверо малолітніх дітей – інформувала начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Гладчук Людмила Григорівна.

6. Про надання дозволу на відмову від своєї частки спадщини за законом – інформувала начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Гладчук Людмила Григорівна.

7. Про надання дозволу на продаж квартири в якому дитина має право власності. - інформувала начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Гладчук Людмила Григорівна.

По закінченню розгляду питань були прийняті відповідні рішення згідно чинного законодавства.

 

Служба у справах дітей

Переглядів 1106

Галерея зображень