Версія для друку
Четвер, 17 березня 2016 17:06

Нарада щодо передачі повноважень від окремих територіальних міністерств та інших центральних органів виконавчої влади області до районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування

16 березня відбулась нарада у відеоселекторному режимі під керівництвом голови облдержадміністрації, в якій взяли участь голова райдержадміністрації Ігор Ярмольський, заступник голови райдержадміністрації Інна Бас, керівник апарату райдержадміністрації Наталія Березна, сільські, селищні голови, секретарі сільських, селищних рад та керівники окремих територіальних органів міністерств.

Перед початком наради перед присутніми виступив військовий комісар Луцького об’єднаного міськрайонного військового комісаріату Василь Худик з інформацією щодо проведення набору громадян на службу до Збройних Сил України за контрактом.

Основними питаннями, що слухались на нараді були:

  1. Про передачу функцій державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців від територіальних органів юстиції до райдержадміністрації.
  2. Про передачу повноважень щодо реєстрації, зняття з реєстрації місця проживання особи від територіальних органів Державної міграційної служби України органам місцевого самоврядування.
  3. Про проблемні питання щодо передачі повноважень від окремих територіальних міністерств та інших центральних органів виконавчої влади області до районних державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування.

Усі питання порядку денного були розглянуті та дані відповідні доручення.

Децентралізація в дії: триває процес передачі на місця функцій з надання адміністративних послуг

http://voladm.gov.ua/decentralizaciya-v-diї-trivaye-proces-peredachi-na-miscya-funkcij-z-nadannya-administrativnix-poslug

Відділ інформаційної діяльності,

інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 1018

Галерея зображень