Версія для друку
Понеділок, 15 лютого 2016 16:51

На базі районної дитячо-юнацької спортивної школи пройшли змагання серед керівників підприємств, установ і організацій Луцького району

В змаганнях з волейболу, настільного тенісу, шахів, шашок, дартсу приймали участь команди працівників: районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, освіти, управління агропромислового комплексу та центральної лікарні.

Переможцями в змаганнях з дартсу стала команда районної державної адміністрації, друге місце в команди органів місцевого самоврядування і замкнули трійку призерів команда медиків. В змаганнях з настільного тенісу перше місце зайняла команда медиків, друге місце у команди з освіти, третє місце в команди органів місцевого самоврядування. Команда з агропромислового комплексу стала переможцем в змаганнях з шашок, друге місце завоювала команда освіти, та третє місце у команди районної державної адміністрації. Переможцем в змаганнях з шахів стала команда органів місцевого самоврядування, друге місце в команди медиків та третє місце зайняла команда агропромислового комплексу. В змаганнях з волейболу, перемігши всіх суперників, перемогу здобула команда освіти, друге місце у команди місцевого самоврядування та третє місце посіла команда медиків.

В загальнокомандному заліку переможцем змагань стала команда органів місцевого самоврядування, друге місце посіла команда з освіти та замкнула трійку призерів команда медиків. Голова районної державної адміністрації Ігор Ярмольський та голова районної ради Валентин Приходько нагородили призерів та переможців змагань грамотами, а також очільники району побажали командам витримки та звершення нових перемог.

Відділи інформаційної діяльності,

інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю,

освіти, молоді та з питань фізичної культури і спорту

Переглядів 903

Галерея зображень