Версія для друку
Четвер, 25 вересня 2014 15:08

Відбулось засідання координаційної ради

           25 вересня відбулось засідання координаційної ради у справах дітей, під головуванням керівника апарату райдержадміністрації Петра Козачука. На координаційній раді розглядалися наступні питання:

1.           Про виконання спільного наказу № 1.4/2/31/4/48 від 25 січня 2013 року «Про затвердження Порядку взаємоінформування щодо дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах» - інформували І. Гусак – начальник служби у справах дітей, О. Кучинська – в.о. директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;

2.           Про проведену роботу з розширення мережі дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей – інформувала -  О. Кучинська – в.о. директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;

3.           Про роботу служби у справах дітей, відділів освіти, у справах молоді та спорту, ЛРЦСССДМ, ГКМСД щодо профілактики шкідливих звичок серед неповнолітніх, контролю за дотриманням антитютюнового  та антиалкогольного законодавства закладами торгівлі – інформували            І. Гусак – начальник служби у справах дітей, О. Кучинська – в.о. директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, І. Крочук – начальник відділу у справах молоді та спорту.

Після обговорення питань порядку денного, керівник апарату райдержадміністрації Петро Козачук наголосив на необхідності врахування усіх зауважень та пропозицій у подальшій роботі координаційної ради. З обговорюваних питань координаційна рада прийняла відповідні рішення.

                 Відділ інформаційної діяльності,

інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 1116

Галерея зображень