Версія для друку
Понеділок, 22 вересня 2014 15:52

19 вересня відбулись урочистості з нагоди завершення ремонтних робіт даху 24- ьох квартирного аварійного будинку у смт. Рокині

19 вересня відбулись урочистості з нагоди завершення ремонтних робіт даху 24- ьох квартирного аварійного будинку у смт. Рокині. Голова селища, Марія Піскар, депутати та мешканці будинку радо вітали голову районної державної адміністрації Юрія Цейка, голову районної ради Олексія Гвоздецього та заступника голови районної ради Вадима Веремчука, адже, саме за їхньої підтримки відбувся капітальний ремонт покрівлі будинку по вул. Мічуріна, 1 та ремонт вулиці Лесі Українки з під’їздом до загальноосвітньої школи.

На подвір’ї будинку зібралися і дорослі, і діти. Очільників району, як ведеться в українців, зустріли із хлібом та сіллю. Зі словами вдячності виступили Віра Ворон та Ганна Вороняк. Жителі селища дякували владі за швидке реагування на проблемні питання громади, а будівельникам, в особі директора ПП «Алєся» Миколі Досову – за якісну роботу.

Голова райдержадміністрації Юрій Цейко у привітальному слові зазначив, що цей рік економічно важкий, але за участі місцевої громади знайдена можливість повести ремонт даху та дороги і побажав миру та спокою жителям селища.  «Наше завдання – створити умови для активізації громад у вирішенні питань розвитку територій»,  - переконаний Олексій Гвоздецький, голова районної ради.

Керівництво району щиро вірить, що лише за співпраці громади та влади можна вирішити багато справ.

 

Відділ інформаційної діяльності,

інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 1139

Галерея зображень