Версія для друку
Четвер, 28 серпня 2014 10:44

Семінар з обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації влади

27 серпня за участю голови райдержадміністрації Юрія Цейка, сільських та селищних голів в залі засідань райдержадміністрації відбувся семінар з обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації влади та проекту Концепції реформування місцевого самоврядування і територіальної організації виконавчої влади та органів самоврядування. Інформаційний семінар був проведений Волинським обласним центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

         Перед присутніми з інформацією виступили начальник управління державної служби у Волинській   області, доктор політичних наук, професор Валентин Малиновський та кандидат юридичних наук, доцент кафедри теорії та історії держави і прав юридичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Володимир Кравчук.

         Основним, що найбільше турбувало присутніх було питання як буде відбуватись у Луцькому районі адміністративно-територіальна реформа та за яким принципом буде відбуватись об’єднання громад.

Відділ інформаційної діяльності,

інформаційних технологій та комунікацій з громадськістю

Переглядів 1201

Галерея зображень