Версія для друку
Понеділок, 26 грудня 2022 12:55

На апаратній нараді підбито підсумки роботи та обговорено нагальні питання

Кінець року все ближче, а це означає, що пора підбивати підсумки роботи протягом року. З цією метою і відбулася чергова апаратна нарада під керівництвом начальника Луцької районної військової адміністрації Анатолія Костика.

Відповідно до порядку денного, керівники управлінь, відділів, служб стисло доповіли про підсумковий стан справ в підпорядкованих їм підрозділах та озвучили проблемні питання, що потребують нагального вирішення.

У ході обговорення особливу увагу приділено актуальним питанням життєдіяльності району, зокрема, що стосувалися соціальної сфери, охорони здоров’я, культури, освіти, економічного і соціального розвитку району, заборгованість виплат заробітної плати у підприємствах району, виконання бюджету 2022 року та затвердження бюджету району на 2023 рік. Також, у ході обговорення  були заслухані питання виконавської дисципліни та співпраці структурних підрозділів райдержадміністрації з підприємствами, установами, організаціями та територіальними органами міністерств і відомств району.

По завершенню апаратної наради Анатолій Костик подякував всім за роботу та побажав присутнім плідного робочого тижня.

Переглядів 400

Галерея зображень