Версія для друку
Четвер, 15 грудня 2022 15:07

На черговій сесії Луцької районної ради затверджено бюджет на 2023

В роботі сесії взяли участь 39 депутатів районної ради, начальник Луцької районної військової адміністрації Анатолій Костик, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Шкода та заступниця голови Алла Ганіч, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації, представники органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій та громадськості.

Розглянувши депутатські заяви і звернення та затвердивши порядок денний депутати районної ради перейшли до розгляду запланованих питань. На порядок денний сесійного засідання винесено більше двадцяти питаннь, які були попередньо вивчені членами постійних депутатських комісій, детально опрацьовані та рекомендовані на затвердження сесії районної ради.

Головним питанням порядку денного сьогоднішньої сесії було затвердження бюджету Луцького району на 2023 рік. Доповідала з даного питання начальниця відділу фінансів Луцької райдержадміністрації Ірина Савіцька.

Зокрема, зазначила, що дохідна частина загального фонду на 2023 рік із врахуванням державної субвенції, складає 1 мільйон 314 тисяч 900 гривень.

Далі, депутати перейшли до розгляду інших порядку денного, серед яких питання внесення змін та затвердження ряду цільових програм.

З повним переліком розглянутих питань та проектами рішень можна ознайомитися на офіційному вебсайті Луцької районної ради.

Переглядів 379

Медіа

Галерея зображень