Версія для друку
П'ятниця, 14 жовтня 2022 14:41

З нагoди відзначення Дня захисника України в Підгайцівській сільській раді нагородили місцевих волонтерів

Аби вшанувати пам'ять всіх загиблих захисників України розпочали захід з скорботної хвилини мовчання.

Присутні подякували всім захисникам і захисницям, які сьогодні захищають нашу державу та боронять територіальну цілісність України. Побажали їм міцного здоров'я, незламної волі, успіхів, якнайшвидшої Перемоги, миру та плідної праці на благо держави.

Опісля, начальник групи морально-психологічного забезпечення Луцького ТЦКТП та СП Юрій Хом'як зі словами вдячності та співчуття вручив батьку полеглого героя Владислава Неділько Василю Недільку , жителю села Липини, Орден «За мужність» III ступеня (2022, посмертно).

На заході, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Шкода, з вдячністю відмітив волонтерів, які допомагали та сьогодні допомагають захисникам Збройних Сил України, адже, всі разом ми наближаємо перемогу. Так, за громадську активність, самовідданість, невтомну волонтерську діяльність та з нагоди Дня захисників і захисниць України вручив подяки місцевим волонтерам Муляр Оксані з села Воротнів та Вадиму Байготі з Підгайців.

Керівництво громади, за успішне і сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у справу забезпечення охорони прав та свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Підгайцівської сільської ради, також відзначило подяками Підгайцівської сільської ради поліцейських офіцерів громади Миколу Толстіхіна, Олександра Остапчука, Дмитра Гриба.

Переглядів 693

Галерея зображень