Версія для друку
Понеділок, 04 липня 2022 15:01

Традиційно робочий тиждень в Луцькій районній військовій адміністрації розпочався з апаратної наради

Апаратна нарада з керівниками та працівниками структурних підрозділів та апарату райдержадміністрації відбулась під головуванням начальника районної військової адміністрації Володимира Кеца за участю заступників голови райдержадміністрації Григорія Павловича та Валентини Рижук.

Традиційно, о 9.00 присутні вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих у війні українців.

У ході наради було проаналізовано поточний стан справ та визначено ряд головних завдань районної військової адміністрації на найближчий період. Першочергово Володимир Олександрович проаналізував декілька урядових документів, які надійшли за останні декілька днів та наголосив на нагальному виконанні низки доручень які були надані під час наради з питань підготовки до опалювального сезону 2022-2023 років.

Далі, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації прозвітували про поточний стан справ у ввірених їм підрозділам.

Так, начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Світлана Авраменко інформувала щодо поточних виплат державних соціальних допомог, субсидій та пільг.

Тетяна Таранюк, начальник відділу економічної діяльності та агропромислового розвитку райдержадміністрації, інформувала щодо проходження в районі заготівлі дикорослих лісових плодів та ягід. За попередній тиждень до відділу надійшло 19 заяв фізичних осіб-підприємців, за якими надано погодження Луцької РВА для отримання спеціального дозволу – лісового квитка. Згідно з заявами, за спеціальне використання лісових ресурсів рентної плати до бюджетів органів місцевого самоврядування району сплачено більше 250 тис. гривень.

Нещодавно Президент України підписав Закон «Про адміністративну процедуру» (законопроект №3475 від 14.05.2020) , який дозволить врегулювати процедурну частину відносин громадян і бізнесу з органами влади. Більшість положень Закону набудуть чинності через 18 місяців з дня його опублікування. Саме про основні положення підписаного Закону та визначені ним норми правового регулювання загальної адміністративної процедури, інформувала присутніх Яна Рогатюк,  начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації.

Під кінець наради заступник керівника апарату райдержадміністрації Ігор Гусак, доповів про стан виконавчої дисципліни та дотримання працівниками райдержадміністрації термінів виконання контрольних документів і ще раз наголосив присутнім на недопущенні порушень термінів контрольних документів.

По завершенню наради начальником районної військової адміністрації Володимиром Кецом було надано ряд доручень керівникам структурних підрозділів та звернуто увагу на виконання ними повноважень згідно вимог чинного законодавства.

Переглядів 491

Галерея зображень