Версія для друку
Середа, 08 червня 2022 09:40

Володимир Кец зустрівся з народними обранцями

07 червня в районній військовій адміністрації відбулась робоча зустріч за участю народного депутата України Вячеслава Рубльова, народної депутатки України Ірини Констанкевич, депутата Волинської обласної ради Ореста Маховського, заступника голови районної державної адміністрації Григорія Павловича, начальника районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергія Миронюка та першого заступника начальника управління соціального захисту населення Тетяни Хомич.

Першочергово Володимир Олександрович поінформував присутніх про стан виконання районною військовою адміністрацією мобілізаційних завдань, зокрема щодо забезпечення Збройних сил України транспортними засобами, що досягнуто завдяки злагодженій співпраці органів виконавчої влади з районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки, а також з органами місцевого самоврядування району.

Про виконання районною військовою адміністрацією мобілізаційних завдань щодо формування особового складу ЗСУ доповів начальник районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергій Миронюк. Також Сергій Миколайович розповів про інші завдання, які виконує РТЦК та СП з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України, про виплати державної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців та ін.

Народні депутати України Вячеслав Рубльов та Ірина Констанкевич розповіли про ініціативу Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» щодо оздоровлення дітей із сімей загиблих військовослужбовців. Ірина Мирославівна наголосила на важливих безпекових питаннях при організації відпочинку та оздоровлення дітей, а також відповідного контролю з боку органів соціального захисту населення.

У ході обговорення народна депутатка України Ірина Констанкевич запропонувала розглянути та опрацювати питання доцільності унесення змін до чинного законодавства України, що стосуються, в тому числі, і соціального захисту населення, над якими в даний час працюють народні обранці.

У ході зустрічі обговорено ряд інших питань, що стосувалися організації роботи з бронювання військовозобов’язаних по Луцькому району, забезпечення ЗСУ та добровольчих формувань транспортними засобами, паливно-мастильними матеріалами, військовою амуніцією, гуманітарною допомогою тощо.  

По завершенні наради учасники домовились про подальшу співпрацю у вирішенні питань, що розглядалися, налагодження взаємодії з народними депутатами Комітетів Верховної Ради України відповідних сфер відання.

Переглядів 614

Галерея зображень