Версія для друку
Понеділок, 24 січня 2022 09:00

Відбулось позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС

21 січня 2022 року під керівництвом голови Луцької райдержадміністрації Володимира Кеца відбулось позачергове засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Луцького району.

У порядку денному розглядалося  питання щодо стану забезпечення безперебійного постачання електроенергії закладам охорони здоров’я розташованих на території  району які у своєму складі мають відділення інтенсивної та реанімаційної терапії, а також надають допомогу пацієнтам хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19 спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Заслухавши інформацію та з урахуванням її обговорення комісією  було доручено  філіям  ПрАТ «Волиньобленерго» забезпечити безперебійне електроживлення та цілодобове усунення можливих аварійних відключень.

Окрім  цього  керівникам закладів охорони здоров’я  розташованих на території  району спільно з районним управлінням Головного управління ДСНС України у Волинській області доручено провести додаткові інструктажі з працівниками  які відповідають за електропостачання в закладах  охорони здоров’я та не рідше одного разу на тиждень,  проводити моніторинг стану альтернативних (резервних) джерел енергопостачання.

Відділ документообігу та організаційної роботи

апарату райдержадміністрації

Переглядів 436

Галерея зображень