Версія для друку
Середа, 29 грудня 2021 08:27

Апаратна нарада: обговорили актуальні питання життєдіяльності райдержадміністрації

Останній робочий тиждень 2021 року розпочався з щотижневої апаратної наради за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації під керівництвом голови районної державної адміністрації Володимира Кеца.

У ході проведення наради керівники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень у підпорядкованих їм відомствах.  

Так, Світлана Авраменко начальник управління соцзахисту, зазначила що до кінця року всі виплати соціальних допомог та пільг закриті, заборгованості з даних виплат - немає. У разі фінансування виплат субсидій та пільг з державного бюджету спеціалісти управління забезпечать своєчасну їх виплату.

В свою чергу начальник фінансового відділу Оксана Самойліч інформувала, що минулого тижня на сесії районної ради прийнято районний бюджет на 2022 рік та внесено необхідні зміни до бюджету району.

В органах казначейства крайній день в роботі з клієнтами визначений 30 грудня. Тому, як зауважила Світлана Рехнюк начальник відділу фінансово-господарського забезпечення, необхідно активізувати реєстрацію виплат коштів в казначайстві, а особливо звернути увагу на захищенні статті(заробітна плата, комунальні послуги тощо).

Яна Рогатюк, начальник юридичного відділу, доповіла що спеціалісти відділу протягом року брали участь у 10 судових справах і більшість з яких преходять у 2022 рік.

Вакцинація від COVID-19 в Луцькому районі триває. Про стан її проведення в районі розповів начальник управління гуманітарної політики райдержадміністрації Андрій Мельник. Так, в Луцькому районі нараховується майже 70 тис. вакцинованих, а це більше 40 % від кількості всього дорослого населення.

"Якщо вакцинація громадян професії яких підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19 становить майже 100%, то вакцинація всього дорослого населення бажає бути кращою," - зауважив Володимир Кец.

За результатами розгляду порушених питань голова райдержадміністрації дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації.

"Колеги, завершується рік, тому необхідно активізуватись та ефективно його завершити, закрити всі контрольні документи та подати всі необхідні статистичні звіти", - підсумував Володимр Олександрович.

 Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадкістю

Переглядів 426

Галерея зображень