Версія для друку
Понеділок, 20 грудня 2021 16:44

Володимир Кец провів чергову апаратну нараду

20 грудня 2021 року голова райдержадміністрації Володимир Кец провів чергову апаратну нараду за участю заступниці голови Валентини Рижук, керівника апарату Наталії Березної та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації. 

Під час наради було підведено підсумки роботи за попередній тиждень, проаналізовано поточний стан справ та визначено ряд головних завдань на найближчий період.

Першочергова увага була приділена питанням які підіймались на засіданнях планових комісій Луцької районної ради. Зокрема, сьогодні голова райдержадміністрації разом з керівниками структурних підрозділів взяв участь у засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики. 

Також під час наради обговорено ряд питань щодо внесення змін до районних програм, фінансове забезпечення райдержадміністрації на найблищий період, оформлення субсидій, стан проходження вакцинальної компанії в районі та щодо підготовки матеріалів на чергову сесію районної ради, яка відбудеться уже цього тижня 24 грудня.

За результатами наради головою райдержамдіністрації дано ряд доручень відповідальним посадовим особам та встановлено терміни їх виконання.

 Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадкістю

Переглядів 424

Галерея зображень