Версія для друку
Вівторок, 07 грудня 2021 09:34

Військовослужбовців Луцького району привітали з Днем Збройних Сил України

Щороку 6 грудня відзначається День Збройних Сил України – свято, яке несе для нашої країни особливе значення. Так, з нагоди 30-ї річниці з дня створення  Збройних Сил України у Луцькому районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулися урочисті збори. Привітати з професійним святом працівників центру завітав заступник голови Луцької районної державної адміністрації Григорій Павлович.

У вітальному слові Григорій Павлович наголосив, що для кожного українця нині це свято має особливе значення, адже наші військовослужбовці зі зброєю в руках відстоюють право України на територіальну цілісність, суверенітет та ціною власного життя захищають мирне життя і спокій громадян. 

"Від імені Луцької районної державної адміністрації висловлюю щиру вдячність особовому складу районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за самовіддану та нелегку службу. Бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, щастя, добробуту, благополуччя та злагоди" - зазначив заступник голови райдержадміністрації.

Також Григорій Григорович нагородив військовослужбовців Почесними грамотами та подяками. Так, за сумлінну працю, зразкову військову дисципліну, вагомий внесок у справу захисту України та з нагоди професійного свята – Дня Збройних Сил України, почесною грамотою районної державної адміністрації та подякою голови районної державної адміністрації нагородив:

  • Олену Кучер - лейтенанта, офіцера групи територіальної оборони Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;
  • Романа Наглюка - майора, начальника відділення призову Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;
  • Тамару Шмедюк - адміністратора групи зв’язку, працівнику Збройних Сил України.

 

Переглядів 401

Галерея зображень