Версія для друку
П'ятниця, 26 листопада 2021 10:41

У Луцькому районі відбулась чергова перевірка лісопильних об’єктів

Робоча група з легалізації роботи лісопильних об’єктів та нелегального обігу деревини, у складі з представників управління Держпраці у Волинській області, представників відділу поліції №3 районного відділу поліції ГУ НП у Волинській області, Державної податкової служби у Волинській області, Державного підприємства «Ківерцівське лісове господарство», відділу з питань цивільного захисту, правоохоронної оборонної роботи, запобігання та виявлення корупції райдержадміністрації, відділу економічної діяльності та агропромислового розвитку райдержадміністрації, здійснили рейд та комплексну перевірку пилорам, які знаходяться на території однієї з територіальних громад Луцького району.

Так, в ході рейду перевірено лісопильних об’єктів у селах Городині, Хорохорин, Дубичанське та селищі Торчин Торчинської територіальної громади. У ході моніторингу перевірено дозвільні документи, документи на сировину, дотримання трудового законодавства тощо. За результатами обстеження нелегальної деревини на вище зазначених об’єктах не виявлено. 

Представник управління Держпраці у Волинській області роз’яснила значення офіційного оформлення трудових відносин та соціальних ризиків для громадян, які не легалізують свою зайнятість та отримують заробітну плату неофіційно.

Власникам пилорам доведено до відома та роз’яснено норми податкового та трудового законодавства. Наголошено про необхідність здійснювати свою діяльність у правовому полі.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадкістю

Переглядів 434

Галерея зображень