Версія для друку
Четвер, 25 листопада 2021 16:43

Торчинська територіальна громада: продовжуються моніторингові перевірки громадських закладів

25 листопада 2021 року робоча група контролю за дотриманням карантинних вимог у складі представників районної державної адміністрації, представників Держпродспоживслужби у Волинській області та представників відділу поліції №3 районного відділу поліції ГУ НП у Волинській області провели моніторинг з дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки у ряді закладів торгівлі, які спеціалізуються на реалізації продуктів харчування та товарів промислової групи у селищі Торчин.

 В ході обстеження закладів торгівлі та громадського харчування проводилась роз’яснювальна робота та надавались рекомендації щодо сумлінного виконання протиепідемічних вимог. Представники робочої групи звернули увага на виконання обмежувальних заходів і наявність документів, які підтверджують COVID-безпечність. Зокрема сертифікатів про щеплення, одужання від коронавірусу або ПЛР-тестів.

За результатами встановлених порушень карантинних обмежень представниками Держпродспоживслужби складено 2 протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності щодо дотримання вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 №17, щодо відповідних санітарних та протиепідемічних заходів із запобігання поширенню коронавірусу.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

апарату райдержадміністрації

 

Переглядів 453

Галерея зображень