Версія для друку
Вівторок, 09 листопада 2021 15:40

Голова райдержадміністрації Володимир Кец привітав діячів культури із професійним святом

Сьогодні, 09 листопада, в Україні відзначається День працівників культури та майстрів народного мистецтва. З нагоди свята голова райдержадміністрації Володимир Кец висловив щирі слова вдячності працівникам культури за працю і неоціненний вклад у розвиток української культури і держави в цілому, а також побажав творчих успіхів і здобутків. Очільник району особисто привітав та вручив відзнаки представникам територіальних громад району.

Так, почесними грамотами Луцької районної державної адміністрації за плідну творчу працю, високу професійну майстерність та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва нагороджено:

Бакош Галину Сергіївну – головного спеціаліста гуманітарного відділу Городищенської сільської ради; Горайчук Оксану Леонідівну – заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Колківської селищної ради.

Також очільник району Володимир Кец вручив почесну грамоту управління культури, з питань релігій та національностей Волинської облдержадміністрації за творчу працю, вагомий внесок у розвиток української культури, участь в культурно-мистецькому житті краю та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва начальнику відділу культури, молоді та спорту управління гуманітарної політики Луцької райдержадміністрації Нестерук Лілії Михайлівні.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

апарату райдержадміністрації

Переглядів 394

Галерея зображень