Версія для друку
П'ятниця, 01 жовтня 2021 10:23

У міському Бединку культури міста Рожище пройшли урочистості з нагоди Дня працівників освіти

Щорічно в першу неділю жовтня Україна святкує День вчителя – професійне свято працівників освіти. Традиційно, напередодні свята в Луцькому районі вітають педагогічні колективи району – директорів шкіл та садочків, завучів, вчителів, вихователів, методистів, а також всіх тих, хто присвятив своє життя та віддав серце найблагороднішій професії педагога.

У міському Будинку культури міста Рожище з нагоди Дня працівників освіти пройшов урочистий концерт. Аби привітати освітян міста та ветеранів педагогічної справи з професійним святом у заході взяли участь заступниця голови Луцької районної державної адміністрації Валентина Рижук та начальник гуманітарного управління райдержадміністрації Андрій Мельник.

"Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви – справжні майстри своєї справи, які вкладають частинку душі в учнів, закладають ті цінності та світоглядні орієнтири, які уже в недалекому майбутньому визначатимуть долю нашої держави. Ви формуєте нове покоління громадян нашої країни.", - привітала велику освітянську родину Рожищенської громади Валентина Рижук та вручила від імені Луцької райдержадміністрації почесні грамоти.

Так, за багаторічну плідну педагогічну діяльність, вагомий особистий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління, активну громадянську позицію та з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти почесними грамотами районної державної адміністрації нагороджені Олексій Будчик, вчитель ЗЗСО «Навізький ліцей» та Тетяна Михалевич, заступника директора закладу позашкільної освіти «Рожищенський БДТ».

З нагоди свята відбувся концерт, на якому святковий настрій присутнім створювали вихованці місцевого Будинку дитячої творчості, вітали освітян віршами, піснями та танцями.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Переглядів 508

Галерея зображень