Версія для друку
Понеділок, 20 вересня 2021 16:42

Володимир Кец прийняв естафету флешмобу голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка #ЗдороваВолинь

Сьогодні, 20 вересня на місцевій спортивній локації села Боратин в рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» та в підтримку флешмоб #ЗдороваВолинь започаткованого головою облдержадміністрації Юрієм Погуляйком відбулися спортивні заняття під керівництвом вчителя фізкультури Боратинської загальосвітньої школи Анатолія Фіца. 

Так, працівники Луцької райдержадміністрації на чолі з головою адміністрації Володимиром Кецом та його заступниками Григорієм Павловичем та Валентиною Рижук разом з учнями 8-го класу Боратинської загальосвітньої школи виконали низку гімнастичних вправ, зіграли в міні-футбол та здолали два кільця навколо стадіону.

Завершивши тренування Володимир Кец виконав 50 віджимань та передав естафету флешмобу #ЗдороваВолинь голові Володимир-Волинської райдержадміністрації Юрію Лобачу та голові Луцької районної ради Олександру Омельчуку.

Приєднатись до соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України» запрошуємо всіх бажаючих. Все, що вам потрібно зробити – це прийти разом з друзями в один з Активних парків, відсканувати QR-код за допомогою вашого телефону та вибрати програму тренувань.

Робіть фото та позначайте себе у соцмережах за хештегами #ЗдороваУкраїна – #ЗдороваВолинь #ТренуюсьВАктивномуПарку #ЯвАктивномуПарку #АктивніПарки

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Переглядів 572

Галерея зображень