Версія для друку
Середа, 08 вересня 2021 15:37

Формування підрозділів територіальної оборони обговорили сьогодні на нараді в голови райдержадміністрації

Сьогодні, 8 вересня, за ініціативи голови Луцької районної державної адміністрації Володимира Кеца відбулась нарада з питань територіальної оборони Луцького району з представниками дотичних до теми наради структур.

На робочу нараду були запрошені представники керівного складу Луцького районного та об’єднаного міського територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, керівники силових і правоохоронних органів та інші структури дотичні до теми наради.

Основним питанням наради було виконання плану заходів, щодо реалізації положень Закону України «Про основи національного супротиву» у 2021 році та оновлення складу штабу територіальної оборони району.

Заступник військового комісара з територіальної оборони Луцького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки Анатолій Буяльський доповів, що у зв’язку з формуванням Луцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки у його відповідальність входять об’єднані територіальні громади району, тому виникає необхідність до оновленого складу штабу району  територіальної оборони призначити представників територіальних громад Луцького району.

Крім того, присутні обговорили проведення командно-штабного навчання з територіальної оборони, що відбудуться наприкінці місяця, до яких зокрема залучений і штабу району територіальної оборони Луцького району .

Володимир Кец наголосив на необхідності співпраці з територіальними громадами щодо забезпечення функціонування ТрО на території району і закликав керівників відповідних структурних підрозділів сприяти у піднятих на нараді питаннях.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Переглядів 487

Галерея зображень