Версія для друку
П'ятниця, 06 серпня 2021 13:15

В районі обстежують роботу лісопильних об`єктів

Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 23 квітня 2021 року №53 та з метою впорядкування й активізації роботи з легалізації роботи лісопильних об’єктів та ліквідації нелегального обігу деревини на території Луцького району, робоча група з легалізації роботи лісопильних об’єктів та нелегального обігу деревини на чолі з заступником голови райдержадміністрації Григорієм Павловичем здійснили рейд та комплексну перевірку пилорам, які знаходяться на території Рожищенської міської ради.

Так, в ході рейду перевірено 9 лісопильних об’єктів територіальної громади. У результаті обстеження нелегальної деревини на вище зазначених об’єктах не виявлено. 

Представник управління Держпраці у Волинській області роз’яснила значення офіційного оформлення трудових відносин та соціальних ризиків для громадян, які не легалізують свою зайнятість та отримують заробітну плату неофіційно.

Власникам пилорам доведено до відома та роз’яснено норми податкового та трудового законодавства. Наголошено про необхідність здійснювати свою діяльність у правовому полі.

Переглядів 450

Галерея зображень