Версія для друку
Четвер, 29 липня 2021 14:12

В Україні відкрито вакцинацію для усіх категорій громадян!

Ви можете записатися на вакцинацію від COVID-19 до зручного для вас пункту щеплення чи центру масової вакцинації або отримати щеплення в порядку живої черги.

Нині на Волині діє 87 пунктів щеплення, які заходяться у більшості закладів первинної медичної допомоги (ФАПи, амбулаторії ЗПСМ, лікарні) та 7 центрів масової вакцинації, які працюють щоденно.

Контакти, адреси та години роботи центрів та пунктів можна знайти на https://list.covid19.gov.ua/  та за номером контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19.

Якщо вам відмовляють у вакцинації через нестачу вакцин, звертайтеся до відділів охорони здоров’я ОДА за контактами: https://moz.gov.ua/regionalniupravlinnja.

Якщо ви працівник охорони здоров’я, освіти, соціальної сфери, військовий чи працівник державних органів влади, зверніться до вашого роботодавця, щоб він зконтактував із регіональним координатором і вас вакцинували за місцем роботи. Або оберіть найближчий пункт чи центр вакцинації.

Колективи охочих щепитися, можуть викликати мобільну бригаду з вакцинації за місцем роботи за телефоном контакт-центру МОЗ 0 800 60 20 19.

Якщо ви не можете самостійно пересуватися, викличте мобільну бригаду з вакцинації додому за телефоном контакт-центру 0 800 60 20 19 або за допомогою сімейного лікаря.

Пам’ятайте, вакцинація убезпечить вас від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19. Записуйтеся на щеплення щоб вберегти своє життя і здоров’я, а також – людей поруч.

За інфоромацією ДУ «Волинський ОЦКПХ МОЗ»

Переглядів 479

Галерея зображень