Версія для друку
Середа, 07 липня 2021 16:37

Робота комісії з легалізації роботи лісопильних об’єктів та ліквідації нелегального обігу деревини на території Луцького району

Відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації  від 23 квітня 2021 року №53 та з метою впорядкування й активізації роботи з легалізації роботи лісопильних об’єктів та ліквідації нелегального обігу деревини на території Луцького району робоча група з легалізації роботи лісопильних об’єктів та нелегального обігу деревини на чолі з заступником голови райдержадміністрації Григорієм Павловичем здійснили рейд та комплексну перевірку пилорам, які знаходяться на території однієї з територіальних громад району.

Так, в ході рейду перевірено понад 10 лісопильних об’єктів територіальної громади. На території однієї з лісопилень було виявлено незаконну деревину без будь-яких наявних документів на лісопродукцію. По факту порушення поінформований районний відділ поліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, де на даний момент слідчі встановлюють походження лісопродукції та її законність.

Переглядів 574

Галерея зображень