Версія для друку
П'ятниця, 07 лютого 2020 12:10

Успішне працевлаштування Зайчук

          Часто звертаються в службу зайнятості працівники, звільнені з ТОВ "КРОМБЕРГ ЕНД ШУБЕРТ УКРАЇНА ЛУ". Професійний досвід на цьому заводі не завжди допомагає в подальшому пошуку роботи, адже  тут  робота має свою особливу специфіку.

         Зайчук Надія влаштувалась   на Кромберг одразу після відкриття,  ще в 2006 році. Починала свою карєру з посади оператора конвеєрної лінії. Згодом була переведена контролером кабельних виробів та старшим контролером деталей та приладів. Керівництво заводу цінувало активну відповідальну працівницю. Могла б і  продовжувати кар’єру , та на жаль, обставини склались так, що Надія змушена була звільнитись. Звернувшись до Луцької районної філії Волинського обласного центру зайнятості, безробітна чітко висловила бажання щодо подальшого пошуку роботи.

Разом з кар’єрним радником почали пошук вакансій.  Надію цікавила робота активна, з можливістю кар’єрного росту, адже вона звикла  до постійного руху.

       Вирішили спробувати укладальника-пакувальника на ТзОВ «Волиньфарм».    

І незабаром жінка була працевлаштована. Дякуючи за отримані послуги центру зайнятості, Надія задоволена новим робочим місцем!

 Луцька  районна філія  Волинського обласного центру зайнятості

 

Переглядів 1334