Версія для друку
Четвер, 05 грудня 2019 10:09

Відбулося бліц – навчання для роботодавців «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні»!

27 листопада 2019 року напередодні відзначення Міжнародного дня людей з особливими потребами на базі Луцького міського центру зайнятості відбулося бліц-навчання для роботодавців. Розпочався захід презентацією послуг служби зайнятості. Новітні електронні сервіси для ефективного підбору кадрів: електронний кабінет роботодавця, скайп-співбесіди з претендентами на вакантні посади, банк відео-резюме та резюме безробітних осіб з інвалідністю – все це демонструвалося присутнім роботодавцям на заході.

Директор Волинського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Валерій Шевчук розповів присутнім про додержання законодавства про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні. Мова йшла також про виконання нормативу щодо працевлаштування осіб з інвалідністю, алгоритм звітування про виконання нормативу з працевлаштування осіб з інвалідністю, а також відповідальність за невиконання нормативу або неподання до Фонду соціального захисту інвалідів звітності тощо.

У ході бліц-навчання  роботодавці отримали відповіді на питання, які їх цікавили, обмінялись думками, а також дійшли згоди, про доцільність проведення таких зустрічей в майбутньому.

                    Луцька районна філія Волинського обласного центру зайнятості

Переглядів 1207