Версія для друку
П'ятниця, 02 листопада 2018 12:26

Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим. Іван Франко

Шановні працівники соціальної сфери!  Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята.

Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну й благородну сферу діяльності, як соціальний захист жителів нашого краю. Соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сторонами життя людини і суспільства: професійної та соціальної адаптації різних категорій населення, з проблемами працевлаштування, фізичним і психічним здоров’ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім’ї, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя та багатьма іншими.

Вони щоденно піклуються про безробітних, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, підтримують малозабезпечені та багатодітні сім’ї, допомагають їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації.

Низький вам уклін, шановні, за доброту, терпіння, щирість, любов до людей та співчуття. Ви робите потрібну і гуманну справу.  Бажаємо вам творчого натхнення, здійснення всіх задумів та мрій, миру й затишку у родинах, міцного здоров’я, енергії і нехай добро, зроблене вами, повернеться сторицею!

Луцька районна філія Волинського обласного центру зайнятості

Переглядів 1109