Версія для друку
Четвер, 19 липня 2018 10:03

Проведено захід в таборі «Сонячний»

Службою зайнятості області напрацьовано певний позитивний досвід системної профорієнтаційної роботи з молоддю, зокрема учнівською, що триває не лише упродовж навчального року, а й під час канікул.

Вже стало традиційним проведення працівниками служби різнопланових профорієнтаційних акцій для дітей, які відпочивають у дитячих оздоровчих таборах. Ця робота спрямована на допомогу школярам в усвідомленому виборі майбутньої професійної долі.

Так, фахівцем Луцької районної філії Волинського обласного центру Шелест Мар’яною для відпочивальників табору «Сонячний», з урахуванням їхніх вікових особливостей та інтересів, проведено інтерактивний захід.

Захід був проведений у формі «уроку- гри», де  діти змагались в знанні професій, відгадували зашифровані ребуси, загадки, а також відтворювали у пам’яті найзабутіші, найнеобхідніші та найвідважніші професії.  Пізнавальні та ігрові  вправи дали змогу дітям проявити себе.

Крім цього, усі бажаючі ознайомились з численними відповідними інформаційними матеріалами, Діти з цікавістю пройшли профдіагностичне тестування, отрималии відповідні поради та індивідуальні консультації щодо вдалого професійного вибору, а також шляхи уникнення типових помилок при виборі професії. 

Такі  зустрічі дають можливість вибрати правильний життєвий шлях та вірно обрати майбутню професію.

Луцька районна філії Волинського обласного центру зайнятості

Переглядів 893