Версія для друку
П'ятниця, 13 липня 2018 11:26

Працевлаштування учасника АТО

 Важким випробуванням для громадян чоловічої статі є участь в антитерористичній операції. Але так само нелегко буває адаптуватися до повсякденного життя після повернення додому. Часто звертаються в службу зайнятості учасники АТО, які  не мають  професійного досвіду та освіти. І тут на допомогу приходить можливість навчання та стажування на робочому місці.

 Григорій Павшук сам виховує двох дітей. Після демобілізації деякий час працював в цеху по виробництву м’ясних продуктів, проте, за сімейними обставинами, змушений був звільнитися. Згодом за пошуком роботи Григорій звернувся в Луцьку районну філію Волинського обласного центру зайнятості.  Підприємець Гюлазян Каджик саме підбирав працівників на виготовлення  бастурми і фахівець центру зайнятості скерувала безробітного на співбесіду.  Роботодавець і безробітний домовились про стажування на робочому місці. Так як Григорій тривавлий час не працював, це стало хорошою можливістю відновити та вдосконалити його навички  в сфері виготовлення м’ясної продукції. Він успішно пройшов стажування, адаптувався до трудового режиму та відчув себе потрібним суспільству.                                                                                              

В результаті  роботодавець задоволений оперативністю підбору працівників, а безробітний –можливістю самореалізації та заробітку.

Луцька районна філія Волинського обласного центру зайнятості

Переглядів 947