Версія для друку
П'ятниця, 23 лютого 2024 19:05

За оперативними даними у січні 2024 року

   За оперативними даними у січні 2024 року до загального фонду районного бюджету  надійшло 76,0 тис. грн власних доходів або в 9,5 раза більше до затверджених показників на звітний період. Районний бюджет за доходами загального фонду виконаний на 98,2 відсотка, недоотримано 7,2 тис. гривень.

  У порівнянні із відповідним періодом минулого року власні доходи по районному бюджету  зросли на 16,3 тис. грн, або на 27,3 відсотка. Приріст власних доходів забезпечено, в основному, за рахунок зростання надходжень «Адміністративного збору за державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».

  Із державного бюджету до загального фонду районного бюджету перераховано 120,8 тис. грн міжбюджетних трансфертів, а саме, субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення окремих видатків районних рад, яка надійшла у повному обсязі.

   Із місцевих бюджетів до загального фонду районного бюджету перераховано 200,0 тис. грн міжбюджетних трансфертів, а саме, іншої субвенції з місцевого бюджету.

  За рахунок отриманих власних надходжень до районного бюджету  та трансфертів з державного бюджету і місцевих бюджетів у січні 2024 року із загального фонду проведено видатків в обсязі 237,6 тис. грн, у тому числі на фінансування органів місцевого самоврядування спрямовано 237,6 тис гривень.

Переглядів 93