Версія для друку
Середа, 01 червня 2022 08:34

Дорогі діти! Шановні батьки!

01 червня Україна відзначає Міжнародний день захисту дітей. Свято, яке нагадує нам про вразливість дітей і їх постійну потребу в підтримці та захисті дорослих.

Проблема захисту і виховання підростаючого покоління ніколи не втратить своєї актуальності, адже діти – гарант здоров'я і процвітання нації. Проте сьогодні, під час війни, Міжнародний день захисту дітей набуває особливого змісту. У зв'язку з агресією рф та ескалацією насильства перед Україною постали нові виклики у сфері захисту прав дітей, адже багато з них стали сиротами, втратили домівки.

Пам’ятаючи, що кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися, ми, передусім, повинні об'єднувати зусилля заради майбутнього, заради того, щоб наші діти росли у мирній, незалежній і вільній державі.

Сьогодні Україна також святкує і Всесвітній день батьків, що знаменує вдячність за прихильність батьків до своїх дітей. Сьогодні ми згадуємо усіх дорослих, хто завжди поряд з дітьми, хто допомагає їм зростати, навчатися і пізнавати світ.

Тож вітаючи зі святом кожну родину, зичу мирного неба, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя та сімейного затишку. Нехай дитинство буде щасливим і безхмарним, а батьківство – радісним і усвідомленим.

Нехай здійсняться всі ваші мрії та задуми!

Начальник Луцької районної військової адміністрації

 Володимир Кец

Переглядів 714 Останнє редагування Середа, 01 червня 2022 17:37