Версія для друку
Середа, 23 березня 2022 12:59

Жителі Луцького району, керівники підприємств, представники бізнесу!

Військова агресія російської федерації змусила значну кількість громадян України залишити або покинути місця свого постійного проживання. Постійна загроза життю і здоров'ю, повсюдні прояви насильства, порушення прав людини, ризики надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру – це неповний перелік негативних наслідків збройного конфлікту та тимчасової окупації.

Україна вживає всіх можливих заходів, спрямованих на розв’язання проблем, пов’язаних із соціальним захистом внутрішньо переміщених осіб.

На жаль в умовах воєнного стану серед українців виокремилася категорія осіб, які своїми діями не лише не допомагають ЗСУ, деструктивно впливають на забезпечення оборони нашої держави, недобросовісно виконуючи свою роботу, але й прагнуть збагатитися, у тому числі і за рахунок внутрішньо переміщених осіб.

Як повідомило Бюро економічної безпеки України з початку березня зафіксовано випадки необґрунтованого завищення цін на проживання, критично важливі товари та послуги, про що надходять численні повідомлення від громадян.

Окрім того, до органів державної виконавчої влади надходять звернення щодо зростання у західних областях України вартості оренди житла у період з 25 лютого 2022 року.

Звертаюсь до вас, будьте людяними і толерантними, не намагаєтеся в часи війни збагатитися, докладайте максимум зусиль для підтримки України в цей нелегкий час!

З повагою та вірою у Перемогу!

Начальник Луцької

районної військової адміністрації

Володимир Кец

Переглядів 834 Останнє редагування Середа, 23 березня 2022 15:13