Версія для друку
Четвер, 10 березня 2022 12:49

Шановні аграрії, керівники сільськогосподарських підприємств Луцького району

Уже не один день триває оборона нашої держави. У повітрі та на суші, вдень і вночі Збройні Сили України героїчно дають відсіч російському окупанту.

Дають відсіч агресору і звичайні українські громадяни. Мужністю нашого народу зараз захоплюється весь світ, адже кожен із нас робить свій вклад у перемогу України.

В умовах війни всі мають працювати злагоджено, зібрано та на повну силу. Це те, чого ворог боїться і намагається всіляко не допустити.

Ми пишаємось усіма, хто веде битву за вільну Україну. Всіма, хто продовжує працювати та забезпечувати функціонування життєво необхідних сфер держави.

Тому, враховуючи звернення Прем’єр-Міністра України щодо відновлення та нарощування виробництва, функціонування промислового та аграрного секторів країни в умовах воєнного часу, звертаюсь до Вас, керівники, які зараз знаходяться в тилу! Кожен з Вас має працювати заради України та нашої перемоги.

Я вдячний кожному, хто в той чи іншій спосіб допомагає нашій героїчній армії, а також допомагає людям, які опинилися у скрутних умовах руйнування і окупації. Тепер нам потрібно відновлювати виробництво, там, де це можливо. Ми маємо забезпечити не тільки потреби нашого району, а й України в цілому усім необхідним.  Ваша допомога сьогодні як ніколи потрібна державі!

Засівайте поля та садіть городину, щоб вберегти Україну від продовольчої кризи. Це дуже важливо в умовах війни, коли схід, південь та центр України палають від атак ворога, а їх жителі стикнулися із відсутністю продуктів харчування. Аби ми могли з гідністю пережити важкий для країни час, вберегти її від продовольчої кризи!

То ж гуртуймося задля спільної мети, задля віри у майбутнє!

Начальник Луцької районної

військової адміністрації

Володимир Кец

Переглядів 1029 Останнє редагування Середа, 23 березня 2022 15:12