Версія для друку
Середа, 28 листопада 2018 10:39

Запрошуємо до участі у «Волинь NGO Форум: Можливості впливу громадського сектору на місцеві реформи»

07 грудня 2018 року у м. Луцьку відбудеться Форум для інститутів громадянського суспільства «Волинь NGO Форум: Можливості впливу громадського сектору на місцеві реформи».

На Волині чимало активних громадських організацій, які працюють в різноманітних сферах, але механізми та інструменти, якими вони досягають очікуваних результатів, схожі. Деякі з них потребують вдосконалення на рівні законодавчих ініціатив, інші – віджили себе і є не результативними,

Які ці механізми? Як покращити їх ефективність? Що потрібно зробити для підсилення організаційної спроможності НГО області? Про це та не тільки пропонуємо поговорити під час Волинь NGO Форум.

В програмі Форуму: тематичні обговорення, майстер-класи місцевих та іногородніх експертів, виставка-презентація активних НГО області, розробка рекомендацій до органів влади різного рівня у частині підтримки діяльності громадських організацій. Особливістю Форуму буде проведення зустрічі із представниками міжнародних донорських структур.

Запрошуємо представників громадського сектору Волині взяти участь у Волинь NGO Форум та просимо заповнити реєстраційну форму https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfNJJeUT0KaaJKfhhyufIMOQf9AEGw5Xd4EH3NhawzMQGfI7w/viewform до 18.00 30 листопада. Звертаємо Вашу увагу, що кількість учасників заходу обмежена, тому не гайте часу і реєструйтеся!

Довідково: Форум організовується Обласною молодіжною громадською організацією «Волинський Інститут Права» за підтримки ПРООН в Україні та фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії. Співорганізатори Форуму Волинська обласна державна адміністрація та Громадська рада при ВОДА.

Переглядів 1025